Grunnlagt med fokus på farskapsrollen, med håp om å hjelpe Markerte farsdagen og dannet Black Watts Cycling Club.

Grunnlagt med fokus på farskapsrollen, med håp om å hjelpe Markerte farsdagen og dannet Black Watts Cycling Club.

I juni 2020 så Chad Bennett på verdens tilstand og følte en overveldende motløshet. En global pandemi herjet, George Floyds død hadde sammen med utallige andre dødsfall startet et samfunnsoppgjør over hele USA, og det var høy spenning og stor frustrasjon – særlig i afroamerikanske samfunn der pandemien fikk ekstra tydelige økonomiske og fysiske følger.

Bennett visste at vennene hans gikk og følte på det samme. Så han ba dem med på sykkeltur på farsdagen, og karene tok fatt på den harde kneika det var å gjøre deres kamp til noe sterkere, i fellesskap.

Den 22 kilometer lange fellesturen ble snart et ukentlig innslag, og sykkelklubben Black Watts Cycling Club var et faktum. Nå bruker ektemennene og fedrene syklingen som et middel for å bryte ned stereotypier, gi afroamerikanske fedre og familier bedre helse og ha det veldig morsomt underveis.

I lagbekledning som er dekorert med tegninger de har fått av sine barn sykler mennene gjennom det nordlige og sentrale New Jersey og bruker sin kollektive kraft på gode gjerninger, som å samle inn penger til og skape blest rundt den lokale organisasjonen Isaiah House, som tilbyr hjemløse familier og enkeltpersoner husly, mat og støtte.

Bli kjent med Black Watts-gutta og lær mer om deres misjon ved å se videoen under.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.