Vi sykler for barnekreftsaken Hvorfor startet vi Trek Hope?  

Vi sykler for barnekreftsaken Hvorfor startet vi Trek Hope?  

«Sønnen din har sannsynligvis leukemi»

Setningen alle foreldre frykter å høre. Da Treks nordiske CEO fikk høre disse ordene, var det som å synke ned i et bunnløst hull. Christian Engström forteller:

En natt våknet han med forferdelige smerter i bekkenet og beina, og vi skyndte oss til sykehuset i Varberg, der de sendte oss videre til Halmstad. Etter omfattende undersøkelser fikk vi beskjeden: Sønnen deres har sannsynligvis leukemi. Alt ble svart. Nå ventet år med smertefulle behandlinger, hjelpeløshet og sykehusopphold. Bivirkninger, stråling, cellegift og tilbakefall var ord vi lærte oss raskt. Vi trodde at han kunne forsvinne når som helst. Frykten var alltid til stede. Uten alle de ansatte, som var fantastiske i denne vanskelige tiden, hadde vi aldri klart det. Takket være Barnekreftforeningen og alle de ansatte på sykehuset er sønnen vår fortsatt her. Det tar vi ikke for gitt. For oss er det en selvfølge å gi tilbake på alle måter vi kan.»

Christian er selv en sykkelentusiast og vet hvilken helbredende effekt sykling kan ha. Å kombinere lidenskapen for sykling og ønsket om å gi tilbake via Barnekreftforeningen er viktig – men også morsomt. Trek Hope ble født ut fra denne ideen: å gjøre noe morsomt og sunt, samtidig som man samler inn penger til noe av det viktigste som finnes.

Sykle for livet med Trek Hope

 

TREK Hope gir deg muligheten til å bidra for den viktige forskningen på barnekreft, samtidig som du sammen med mange andre samles for å sykle og dermed skape oppmerksomhet rundt Barnekreftforeningen og deres viktige arbeid. I 30 år har Trek vært med på å støtte forskning på barnekreft rundt om i verden på ulike måter, nå bør alle bli med!

I september samles vi hos ulike Trek-forhandlere for å stå sammen i kampen mot barnekreft – bli med oss du også! Trek Hope-dagen er 9. september, men avhengig av hvor du bor, kan de lokale arrangementene finne sted på litt forskjellige datoer rundt den uken. Forvent mye moro og kombiner nytte med glede på den aller beste måten!

I september samles vi hos ulike Trek-forhandlere for å stå sammen i kampen mot barnekreft – bli med oss du også! Trek Hope-dagen er 9. september, men avhengig av hvor du bor, kan de lokale arrangementene finne sted på litt forskjellige datoer rundt den uken. Forvent mye moro og kombiner nytte med glede på den aller beste måten!

Trek Nordics in SŠlen - 23/08/12

Hvorfor startet vi Trek Hope?

Kreft er den vanligste dødsårsaken blant barn i alderen 1-14 år. Bare les den setningen en gang til, for der har du svaret. Ved å sykle sammen kan vi skape oppmerksomhet om Barnekreftforeningens viktige arbeid og samtidig donere penger til et av verdens viktigste forskningsformål – ved å ha det gøy sammen!

Hvordan kan jeg bidra til Trek Hope?

Trek Hope gir oss muligheten til å hjelpe på så mange måter:

Møt opp på eventer og ha det gøy, sykle, kjøpe et armbånd og donere et valgfritt beløp til Barnekreftforeningen. Det finnes flere ulike nivåer av engasjement, og vi setter pris på alle. I detalj betyr dette:

  • Du kan donere et hvilket som helst beløp til innsamlingsaksjonen vår, som du finner her: https://trek.bike/no_trekhope2023
  • Finn din nærmeste Trek-sykkelforhandler hvor du kan kjøpe et Trek Hope-armbånd – hele beløpet går direkte til Barnekreftforeningen.
  • Finn et lokalt Trek Hope-sykkelarrangement og sykle sammen med mange andre for å øke bevisstheten om forskning på barnekreft.
  • Ta et bilde når du er ute og sykler og skap oppmerksomhet om Trek Hope ved å bruke #trekhope i sosiale medier. Har du kjøpt et Trek Hope armbånd? Vis det gjerne frem i sosiale medier, slik at budskapet når frem til så mange som mulig.

Trek Hope er for alle!

Det som er så bra med Trek Hope, i tillegg til å støtte en veldig god sak, er at man gjør dette i fellesskap. Når mange mennesker går sammen, har det en stor effekt som gir større oppmerksomhet enn om man gjør noe alene. Derfor ønsker vi i Trek å se deg på sykkelen din, uansett merke, stil og nivå. Ta med familie, barn, venner, bestemor eller kom alene – for her er alle venner!

 


Innsamling hos Barnekreftforeningen

(åpnes i nytt vindu)

Del gjerne også budskapet med dine venner

Vi blir i tillegg veldig glade hvis du hjelper oss med å få med flere deltagere. Jo flere vi er, dess bedre. Inviter alle du kjenner som ikke sykler og alle som sykler.

Følg med på vår Facebook-side eller Instagram-konto for å se nyheter og oppdateringer om Trek Hope.

Vi gleder oss!

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.