15 shades of black Black Friday er rett rundt hjørnet. Dagen i året det blir gjort mest feilkjøp på grunn av lave priser og fokus på rabatter. Vi blir også med på Black Friday i år, men på en litt annen måte. Vi bruker den til å hylle alle våre fete sorte sykler.

15 shades of black Black Friday er rett rundt hjørnet. Dagen i året det blir gjort mest feilkjøp på grunn av lave priser og fokus på rabatter. Vi blir også med på Black Friday i år, men på en litt annen måte. Vi bruker den til å hylle alle våre fete sorte sykler.

15 shades of black

Enten det er landeveissykler, stisykler, gravelsykler eller bysykler, er det ofte at det er de fargerike modellene som får skinne i lyset og får sine «10 minutes of fame» Men la oss for all del ikke glemme den undervurderte, mystiske og litt skumle fargen, som ofte ser fetere ut live enn på bilder. Fargen som alltid blir dyttet bort og ikke frem i en photoshoot, nemlig svart. Du hørte riktig. Black Friday er vår hyllest til de sorte syklene!

marlin + 6

Hvis du digger bestselgeren Marlin – vil du elske Marlin+ 6. Den sti-klare rammen gir deg selvsikker kontroll, og Bosch Active Line Plus-motoren byr på tilstrekkelig kraft til å ta smerten ut av lange klatringer.

fetch + 4

Denne elsykkelen er en god utfrordrer til bilen. Med god plass til barna, matvarer og andre er du klar for sykkelutflukter hver dag. Sikker, morsom og ekstremt praktisk. Finn din nærmeste forhandler og prøv den, du kommer ikke til å angre. Se Fetch+4!

 

powerfly

Allsidig elektrisk terrengsykkel, klar for det meste. Terreng eller pendling spiller ingen rolle, ta den med på utflukter eller på shopping. Dette er sykkelen for alle elektriske eventyr, enten du vil sykle i byen eller på landet. I tillegg ser den skikkelig rå ut. Se Powerfly!

checkpoint

Ta gruseventyrene dine til et nytt nivå og nyt både komfort og ytelse uavhengig om du er på sti, asfalt eller grus.
Se Checkpoint SL 7 her

Black Friday – hyllesten til sorte sykler

 

Det er selvfølgelig alltid fristende å handle ting på tilbud, men litt svart inspirasjon er heller ikke dumt.

Du kan ikke tråkke galt med en svart sykkel! Noen synes kanskje svart er en kjedelig og anonym farge, men vi elsker den! Kanskje er det derfor vi har over 15 forskjellige svarte farger i kolleksjonen vår. Enten du er ute etter en landeveissykkel, el-sykkel, lastesykkel eller en grussykkel for høstturer i skogen, har vi en i en svart farge som kler deg.

Vi sier ikke at svarte sykler er fetere eller bedre enn andre, men vi er ganske glade i dem. Du vet jo hva de sier, smaken er jo som baken. Men, det er en tidløs farge som aldri går av moten og som tar seg godt ut i både sol og regn. Og det som er litt ekstra fett med sort, det er at det er ganske enkelt å pimpe den, med andre farger på feks holker, pedaler eller liknenede. Husk at hvis du synes sykkelen din ser bra ut, blir hver eneste sykkeltur litt bedre. Ta deg et dypdykk i våre svarte farger og modeller og se om det er noe du liker. Vi er ganske sikre på at du ikke vil angre.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: