Så här lagar du en punktering Punktering, det är något som inträffar då och då. Så här fixar du den.

Så här lagar du en punktering Punktering, det är något som inträffar då och då. Så här fixar du den.

Alla som cyklar regelbundet har någon gång råkat ut för en punktering, velat byta däck eller båda delarna. Det finns ett flertal olika anledningar till punktering, och förr eller senare blir dina däck slitna och behöver bytas, men det är så pass enkelt att byta ut den trasiga slangen mot en ny att vem som helst kan lära sig att göra det på egen hand. Med hjälp av rätt utrustning och väldigt grundläggande kunskaper behöver du aldrig oroa dig för att en jäkla punka ska innebära slutet på en härlig runda. På videon nedan kan du se hur lätt det är att lära sig den här viktiga färdigheten.

Tubes & tubeless accessories

Bike inner tube options in every size, plus Bontrager sealant and accessories for setting your wheels up tubeless.
Shop now

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.