När en hamburgare är det vinnande konceptet Ett annorlunda perspektiv på vad det innebär att tävla från Trek Factory Racing-triathleten Linsey Corbin

När en hamburgare är det vinnande konceptet Ett annorlunda perspektiv på vad det innebär att tävla från Trek Factory Racing-triathleten Linsey Corbin

Linsey Corbin är en åttafaldig IRONMAN-vinnare och en enastående idrottare på det hela taget, men efter en särskilt tuff dag på cykeln under förra årets IRONMAN i Arizona, bestämde sig Linsey för att hon hade fått nog. Hon lämnade banan efter bara tre kilometers löpning av loppets 42 kilometer och gick in till en In & Out Burger-restaurang.

Efter att ha samlat sig ett tag (och ätit upp sin burgare, så klart!) skrev hon på Instagram:

”Även om jag inte är så förtjust i att inte avsluta det man påbörjar – tror jag också på att man ska lyssna på sin magkänsla – och i mitt fall var min mage helt tom . Jag är rätt besviken över att min dag inte gick enligt planerna i söndags, men jag har också tillräckligt mycket perspektiv för att inse att det bara är att glädjas över framgångarna och göra sitt bästa för att inte gräma sig alltför mycket över nederlagen.”

Även om Linsey var besviken över sitt resultat den dagen, inspirerade hon oss till att se på tävlingar ur en annan vinkel. En seger betyder inte alltid att man vinner loppet eller pressar sig för att nå målet. Ibland handlar det om att veta när det är dags att sluta och ha självförtroendet till att göra det. Och framför allt, är en dag på cykeln och göra det man älskar mest. Alltid en vinst!

Ps. Vi har hört från en säker källa att burgaren var riktigt god.

Join the #GoByBike movement

Join thousands of fellow riders in simple, meaningful climate action. Choose your bike for one or more trips each week and tag a photo of your ride with #GoByBike for the health of our people and planet.
See #GoByBike in action

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.