Video: Emily Batty, A line in the sand Ett bikepacking äventyr tvärs över Island

Video: Emily Batty, A line in the sand Ett bikepacking äventyr tvärs över Island

År 2020 var ett speciellt år för många idrottare, inklusive Trek Factory Racing XC-cyklisten Emily Batty. Mycket i tävlingskalendern flyttades fram  som de olympiska spelen i Tokyo såväl som UCI’s världsscup. Av denna anledning kom inbjudan från fotografen och dokumentärfilmskaparen Chris Burkard precis vid rätt tidpunkt om hon cykla tvärs över Island.

Burkard hade tänkt under ett tag att korsa ön från öst till väst. Och tillsammans med Emily och hennes man Adam Morka implementerade han den här planen i somras: På cykeln – fullpackad med allt du behöver för en resa genom Islands vilda skönhet.

Alla bilder: Chris Burkard, Adam Morka

Supercaliber, en riktigt snabb mountainbike

Supercaliber är en banbrytande cross country-cykel. Snabbt, lätt och bekvämt tar du dig fram genom tuff terräng. Hardtail-cyklar är effektiva, heldämpade cyklar ger dig bra kontroll, men endast med Supercaliber får du det bästa av de båda.
Se Supercaliber

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.