Ge en cykel, förändra ett liv World Bicycle Relief sätter hela samhällen i rörelse med cyklar som ger nya framtidsutsikter.

Ge en cykel, förändra ett liv World Bicycle Relief sätter hela samhällen i rörelse med cyklar som ger nya framtidsutsikter.

Många människor i glesbebyggda områden världen över är varje dag tvugna att gå långa sträckor till fots för att ta sig till skolor, marknader, sjukvård och andra viktiga inrättningar. World Bicycle Relief tillhandahåller specialbyggda Buffalo-cyklar till människor som måste färdas långa avstånd, så att de kan uppnå sina mål och skapa möjligheter för sig själva och sina samhällen. Cyklarna hjälper bland annat barn att ta sig till skolan, hälsovårdsarbetare till sina patienter och bönder till marknaden.

Insamling av 2,5 miljoner dollar till World Bicycle Relief

Förra året samlade vi med hjälp av våra kunder in 1,8 miljoner dollar (ca 20 milj. kr.) till World Bicycle Relief. I år är vi inställda på att samla in ytterligare 2,5 miljoner. Vill du hjälpa till? Med en gåva på 165 dollar (ca 1800 kr) kan någon behövande få en specialbyggd Buffalo-cykel, men alla donationer hjälper till, oavsett belopp.

Dessutom kan du dubblera ditt bistånd om du donerar från och med nu fram till den 31:a december, eftersom Trek matchar alla donationer upp till 500 000 dollar.

Läs mer och ge en gåva

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.