Project One – Rickards unikke cykel Rickard Lindholm, Trek-elsker og Trek-kollega, opfyldte sin cykeldrøm og skabte sin unikke Project One-cykel - et valg, han aldrig vil fortryde. Læs mere om Rickards unikke cykel, om Project One, og hvor nemt det er at skabe sin egen.

Project One – Rickards unikke cykel Rickard Lindholm, Trek-elsker og Trek-kollega, opfyldte sin cykeldrøm og skabte sin unikke Project One-cykel - et valg, han aldrig vil fortryde. Læs mere om Rickards unikke cykel, om Project One, og hvor nemt det er at skabe sin egen.

Project one madone

Hvad er Project One?  

Vi bad Rickard om at forklare, hvad Project One er for dem, der ikke ved det, og han svarede:  

“Project One er vores premium-program for vores fineste cykelmodeller. I Project One kan du få lakeret din cykel, præcis som du vil have den, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi har nogle af verdens bedste lakerere til at gøre din drøm til virkelighed i vores hovedkvarter i Waterloo, USA. I Project One har du også mulighed for at vælge din foretrukne geargruppe og tilpasse dimensioner og tilbehør, som du vil have dem.”  

Med andre ord, er en Project One din drømmecykel, skabt og designet lige til dig. I konfiguratoren på trekbikes.com kan du vælge mellem masser af forskellige farver, komponenter og modeller – her er det kun fantasien der sætter grænser!  

Inspiration: Mads Pedersen  

Rickard Lindholm arbejder ikke bare på Treks hovedkontor i Sverige – han er også stor cykelfan. I 2011 udfordrede hans bror ham i en svensk klassiker, hvor Vätternrundan blev hans første rigtige cykeloplevelse. I dag er Rickard en ivrig cykelrytter, som blandt andet har gennemført både Ironman Hawaii og Norseman – et af verdens mest ekstreme triatlonløb. 

Han fortæller, da han så Mads Pedersens cykel i Tour de France 2023, var det kærlighed ved første blik. Der og da besluttede han, at han også ville have en Project One, lakeret i de samme farver som den, Mads kører på. 

For en, der har kørt Trek i mange år (Madone, Emonda, Checkpoint og SpeedConcept) og kender modellerne godt, vidste han med det samme, at det var en Madone, han ville skabe som sin Project One, i Chroma Ultra-Iridescent-lakeringen, der blev lanceret i forbindelse med Tour De France 2023. Madone er både hurtig og komfortabel og ultimativ for Rickard, der bor i Skåne.  

“At have en cykel, der er så speciel som denne, er en fed oplevelse, og jeg kan garantere en masse opmærksomhed, når du har skabt din drømmecykel. Følelsen af at have en unik cykel er også fed.” 

Mads Pedersen Project One
Madone project one
madone project one
madone project one

 

Sådan skaber du din drømmecykel  

Hvordan skaber man sin drømmecykel? Rickards bedste råd er at gemme designet i en pdf (som kommer automatisk), når du har brugt Project One-konfiguratoren på hjemmesiden. Så tager du det bare med til en forhandler, som hjælper med bestillingen. På hjemmesiden kan du se den omtrentlige pris og få et billede af, hvordan din designede drømmecykel kommer til at se ud; komplet med alle de detaljer, du besluttede dig for i trinene før. Konfiguratoren er både nem og sjov at bruge, så hvorfor ikke gemme forskellige versioner af din drømmecykel? Mulighederne er uendelige!  

Udover at vælge en unik farve kan du også vælge; hvordan logoet skal se ud, hvilken sadel, drivlinje og hjul du vil have, og du kan også ændre små detaljer som mat eller malet tape på styret. Vi spurgte Rickard, hvad han syntes var den bedste komponent at tilføje:  

“Hjulene! Jeg elsker fornemmelsen af et par dybe kulfiberhjul. Det løfter hele fornemmelsen af cyklen og får den også til at se endnu mere fantastisk ud.”  

  

Så hvad venter du på? Hop ind via linket, og begynd at udforske en hel verden af muligheder! 

PROJECT ONE

kolfiberhjul trek
project one madone

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: