Trek 100 – pyöräile hyvän vuoksi Vuodesta 1990 lähtien Trekin pääkonttorilla on joka vuosi pyöräilty hyväntekeväisyysajo – Trek 100 – Yhdysvaltalaisen MACC Fund -lastensyöpäjärjestön hyväksi.

Trek 100 – pyöräile hyvän vuoksi Vuodesta 1990 lähtien Trekin pääkonttorilla on joka vuosi pyöräilty hyväntekeväisyysajo – Trek 100 – Yhdysvaltalaisen MACC Fund -lastensyöpäjärjestön hyväksi.

Tähän päivään mennessä Trekin vuotuiset Trek 100 -tapahtumat ovat keränneet MACC Fund -järjestölle yli 16 miljoonaa dollaria (yli 13 miljoonaa euroa). Trek 100-tapahtuman keräämä apu on osoittautunut ratkaisevaksi taistelussa lasten syöpää vastaan.

Trek 100 on startannut pääkonttorilta Waterloosta ja pyöräilijät ovat valinneet itselleen sopivan matkan muutamasta vaihtoehdosta, päämatkan ollessa 100 mailia (161 km). Tänä vuonna Covid-19-pandemiaan sisältyvät riskit muuttavat myös tämän tärkeän tapahtuman järjestelyitä. Tapahtuma siirtyy jokaisen kotiin, omille pyöräilyreiteille!

Lauantaina 22.8. Trek 100-tapahtuma Yhdysvalloissa kerää lahjoituksia MACC Fund -järjestölle. Silloin myös maailmanlaajuisesti kaikkien Trekin paikallistoimistojen väki suuntaa omille suosikkireiteilleen Trek 100-tapahtuman nimissä. Alle valitaan suosikkipyörä, katsotaan suosikkireitti ja päivän paras hetki. Joku ajaa kilometrin, joku toinen enemmän kuin 100 kilometriä… kaikki lahjoittavat rahaa lastensyövän vastaiseen taisteluun.

Suomessa sairastuu syöpään lähes joka toinen päivä yksi lapsi. Ja vaikka suomalainen syöpätutkimus ja -hoito ovat maailman huippukärkeä, niin edelleen joka viides syöpään sairastunut lapsi menehtyy. Julkinen rahoitus ei riitä takaamaan syöpää sairastavien lasten lääketieteellisen hoidon jatkuvaa kehitystä.

Jos siis haluat osallistua kanssamme hyvän tekemiseen, voit sinäkin lähteä liikkeelle pyörällä lauantaina 22.8. ja lahjoittaa rahaa Suomen Lasten Syöpäsäätiö Aamulle

Mikäli haluat postittaa pyöräilysi sosiaalisessa mediassa, voit merkata postauksesi esimerkiksi:

#trek100 #aamusäätiö

#fightchildcancer #fuckcancer #rideforgood #pyöräilehyvänvuoksi #parassyöpähoitolapsille

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.