Fiksaamme vanhan Trekisi! Fix my bike, please

Fiksaamme vanhan Trekisi! Fix my bike, please

Kesää kohti mennään vauhdilla ja sehän on sitä autuainta pyöräilykautta, joten jälleenmyyjämme ympäri Suomea hikoilevat saadakseen kaikki huollettavat pyörät nopeasti uudelleen tien päälle. Myös uutta pyörää havittelevat voivat löytää juuri oikean kulkupelin jälleenmyyjiemme valikoimista.

Välillä toki voi unelmapyöräänsä joutua odottelemaan pitempään, jolloin vanhan pyörän huoltaminen saattaa pitää pyöräilijän vauhdissa odotuksenkin ajan.

Tässä voimme olla avuksi.

 

Onko sinulla jemmassa vanha Trek – unohdettuna pyöräkellarin pimentoon, autotallin perälle, mummolan ulkovajaan? Ehkä se on sinun ensimmäinen kunnon pyöräsi, kenties sait periä sen sukulaiselta – sillä on kuitenkin tarina ja menneisyys. Ehkä se on projekti, jonka suunnittelit tekeväsi sitten kun… Joka tapauksessa vanha menopelisi ansaitsisi uuden loiston aikakauden.

Yksi onnekas pääsee nyt osallistumaan Fillarikauppa Cyclin ja Trekin yhteiseen projektiin, jossa vanha Trek saatetaan Cyclin huollossa hellin käsin uuteen tulevaisuuteen. Haemme vanhaa Trekiä ja sen omaa henkilöä, joilla on tarina kerrottavanaan ja, jotka haluaisivat osallistua filmiprojektiin pyöränsä kanssa.

Tapaamme Cyclillä, juttelemme pyörästä yhdessä Kuraläppä-podcastin, Puss Campin perustajan, positiivisen pyöräilyn ilosanoman levittäjän, Salla Oksasen kanssa. Sen jälkeen pyörä annetaan Cyclin taikureiden käsiin ja saat sen viimeistään seuraavana päivänä entistä ehompana käsiisi.

Miten pääset mukaan?

Kaiva esille pyörävanhus ja lähetä hakemus meille viimeistään sunnuntaina 30.5. kello 22.00:

• Yksi tai useampi kuva pyörästä
• Tai video
• Ja kertomus pyörästä sekä miksi juuri te olisitte oikea aisapari tähän projektiin

Ja mihin lähetät? Se on hyvin helppoa:

[email protected]

Valitsemme sopivan voittajan osallistujien joukosta ja otamme yhteyttä heti seuraavalla viikolla! Muista siis laittaa myös omat yhteystietosi hakemukseen.

 

PS. Kuvaus tehdään Seinäjoella viikolla 23 (tarkempi päivä sovitaan valinnan jälkeen kuvaustiimin kanssa).

bikefix

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.