Kjærlighet ved første blikk Treks Industrial Design Director avslører hvorfor utseende betyr noe

Kjærlighet ved første blikk Treks Industrial Design Director avslører hvorfor utseende betyr noe

På en fredag ettermiddag for nesten 20 år siden, nevnte jeg for en kollega at jeg ville kjøpe en eldre Cadillac. Han ba meg sjekke eBay, en ny nettbasert markedsplass for alt under solen.

Noen få klikk senere og der var den: en 1968 Cadillac Sedan DeVille. 8,4 liters V8. Silver Pine grønn Dette betyr kanskje ikke noe for deg hvis ikke du er like bilgal som meg, men alle kan relatere seg til følelsen av å bli forelsket i noe ved første øyekast. All fornuft forsvinner ut vinduet.

Så jeg fant ut hvordan jeg skulle legge inn et bud, uten å helt forstå hva jeg gjorde, og i løpet av et par timer var den min. Et problem: den var i Montana; jeg var i Wisconsin.

Men akkurat da kunne bilen vært på månen uten at det hadde bekymret meg. Jeg så den, jeg elsket den, jeg måtte ha den, og ingenting kunne stoppe meg. Dette betyr at all estetikk vekker følelser. Jeg henter ofte fram den følelsen fordi det er det jeg ønsker at folk skal føle når de ser syklene våre. Kjærlighet er sterkest.

Kjærlighet er en sterk følelse, og jeg vil at syklister skal elske utseendet til syklene våre.

Utseende er viktig

Det vi eier sier noe om oss. Når noen står opp, tar på en drakt og setter seg på karbonsykkelen sin, gjør de det ikke bare for å trene. De lever ut den opplevelsen de har valgt seg, og forteller verden hva de liker og hva som er betyr noe for dem. Det vi gjør er å hjelpe å finne den opplevelsen.

Kjærlighet er viktig

Vi har hatt noen gode diskusjoner på teamet mitt om vi skal lage ting vi elsker eller ting vi tror kunden vil elske. Det er et verdig spørsmål. Men vi kommer hele tiden tilbake til dette: hvis vi ikke elsker den, er vi ikke ferdige ennå. Hvis vi er lidenskapelige om hva vi gjør og lager ting vi elsker, vil alt annet ta vare på seg selv. Det er akkurat som et hvilket som helst kunstverk eller forestilling. Hvis du ikke har lagt sjela i det, så kan folk føle det. Det er så mye enklere å selge noe du er forelsket i.

Når kjærlighet er standarden, betyr alt noe.

Ærlighet er viktig

Du ser deg om i rommet der vi designer ting, og du ser hundrevis av år med kombinert erfaring. Hvis disse menneskene ikke er ærlige, gjør de oss alle en bjørnetjeneste. Når de forteller deg hva de tror, bra eller dårlig, forteller de deg ikke hva det skal være. De forteller deg om at det ikke er ferdig ennå.

Respekt er viktig

Enten det er en sykkel til 5000,- eller en sykkel til 100 000, så blir den behandlet med samme respekt. Vi må elske den. Når kjærlighet setter standarden, er alt viktig. Vi har forpliktet oss til å gjøre det å oppleve en Trek-sykkel til en topp opplevelse.

Today

Design er i fronten av alt vi gjør, og vi har eksperter i alle kategorier. Vi lanserer nye produkter hele tiden og alle holder utrolig høy standard. Vi har oppdaget er at når vi elsker det vi lager er dette den beste måten å sikre at vi lærer, vokser og lager det beste produktet.

About the Author: Steve Baumann

Steve Baumann is the Director of Product Design at Trek Bicycle. If it has speed, he's into it. When he's not in Waterloo, he's most likely to be found on the side of a hill or in the water with his family or cruising in his 1968 Cadillac Deville.