Jasper og sjokoladefabrikken Denne proffen på Trek-Segafredo er glad i det søte—bare ikke i konkurransesesongen

Jasper og sjokoladefabrikken Denne proffen på Trek-Segafredo er glad i det søte—bare ikke i konkurransesesongen

Chocolate Atelier Stuyvenlever i krysset mellom to av Belgias største eksportartikler: sykling og sjokolade. Denne lille sjokoladebutikken i byen Betekom eies av Trek-Segafredos unge stjerne Jasper Stuyven og hans onkel, en veteran innen den belgiske sjokoladebransjen. Den er godt kjent innen sykkelverdenen på grunn av sjokolade-modeller av Trek-Segafredos teamantrekk og brosteiner.

Jasper lever mye av året i en slags gresk tragedie: han eier en godteributikk, men som en profesjonell atlet som er avhengig av disiplin når det gjelder maten, kan han ikke ta del i butikkens delikatesser. Han holder seg helt vekk fra melkesjokolade, men han tillater øyeblikk med nytelse i løpet av sesongen der han går for mørk sjokolade (80% kakao)

Har Trek-Segafredo vurdert å sende Jaspers sjokolade til konkurrerende lag som en slags delikat sabotasje? Ja. Men noen ting er bare for gode til å deles. Når vi får Jaspers sjokolade, beholder vi den selv.

For Jasper, chocolate is a family affair

2019 E3 Harelbeke

2019 Tour of Flanders

Where the magic happens

Trek Madone

Madone is in a class of its own. It’s fast, light, smooth, and designed to give you every advantage in speed and handling, and that's exactly why it's known as the ultimate race bike.
Find your model

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.