Tips for å pendle med sykkel Åtte tips for morsomme, stressfrie sykkelpendlinger.

Tips for å pendle med sykkel Åtte tips for morsomme, stressfrie sykkelpendlinger.

Det kan virke litt skremmende å pendle til jobb på sykkelen din, men vi kan love deg at det faktisk er enklere enn du tror! Faktisk så gjør det riktige utstyret og forberedelsene at pendling med er sykkel gøy. Det er en flott måte å komme seg ut på, få deg litt trening, og det er mye morsommere enn å sitte i kø.

1—Pakk den inn, ta det med

Velg en ryggsekk som er komfortabel når du sykler, installere et bagasjebrett og sidevesker, eller bruk begge avhengig av hvor mye du trenger å ta med deg. Planlegg alt du trenger å pakke med deg for jobb pluss et ekstra skift i tilfelle svette eller dårlig vær.

 

2—Gjør sykkelen din klar for all slags vær.

Vurdere å kjøpe skjermer og bredere dekk. Skjermer reduserer muligheten for at du blir våt av regn eller snø som virvles opp av dekkene, og bredere dekk gir økt grep og stabilitet. Det ekstra grepet er spesielt bra hvis du vil sykle gjennom vinteren.

 

3—Ta med en jakke for sikkerhets skyld.

Ta alltid med en regnjakke, selv om du tror at du ikke kommer til å trenge den. Du vet aldri når en kraftig skur eller lett regn vil treffe deg! Pluss at det alltid er godt å ha et vindtett lag som kan beskytte deg mot elementene.

 

4—Ikke glem låsen din.

Hvis du ikke kan ta sykkelen med inn på kontoret, så må du være sikker på at du har en god kvalitetslås for å sikre sykkelen din utendørs eller på parkeringsplassen til jobben din. Vi anbefaler at du bruker en U-lås

 

5—Prøvesykle ruten din.

Hvis du er bekymret for å komme tidsnok til jobben, er det å prøvesykle ruten din en topp måte for å se hvor lang tid det faktisk tar fra dør til dør. Husk at den ruten du kjører med bil ikke alltid er den sikreste med sykkel. Google Maps og andre apper kan hjelpe deg med å finne alternative ruter som passer bedre for syklister.

 

6—Ha tiden på din side.

Sett av litt mer tid enn du trenger så du ikke trenger å stresse eller kjøre på i tilfelle uforutsette omstendigheter som en punktering, elendig vær osv.

 

7—Ha en reserveplan.

Enten det er å ta bussen, kjøre bil sammen med kollegaer, eller bruke ditt eget kjøretøy, så er det alltid bra å ha en plan B i tilfelle mekaniske problemer eller værforhold.

 

8—Sykle med venner.

Som det meste annet i livet, er det morsommere med venner! Spør noen av kollegaene dine om de vil bli med neste gang du sykler til jobben.

BONUSTIPS!

Alltid sykle med fram- og baklykter og en hjelm. Å gjøre disse to enkle tingene kan hjelpe deg med å være tryggere på veien.

Join the #GoByBike movement

Join thousands of fellow riders in simple, meaningful climate action. Choose your bike for one or more trips each week and tag a photo of your ride with #GoByBike for the health of our people and planet.
See #GoByBike in action

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.