Vi fikser din sykkel! Fix my bike, please!

Vi fikser din sykkel! Fix my bike, please!

Vi fikser din sykkel! Fix my bike, please!

I hele Norge finnes sykler som ikke blir brukt, som har støvet ned, og som trenger omsorg for å komme tilbake på veien igjen. I et fantastisk flott samarbeid med Pølsa og Lillehammer Sport ønsker vi nå å få din Trek-sykkel tilbake i god stand.

Det går mot sommer, og som alle vet betyr det tid for sykkel. Hos alle Trek-forhandlere er det nå stor pågang, og på grunn av pandemien er det ikke alltid at drømmesykkelen kan kjøpes med en gang. Kanskje den ikke kommer før til høsten.
Men i garasjen eller boden din står det kanskje en Trek-sykkel som har støvet ned, og som trenger litt ekstra omsorg. Den skulle nok ha blitt fikset for lenge siden, men det ble liksom aldri helt sånn. Du fikk den kanskje av noen du er glad i også, og nå går tankene tilbake til den.

Fortvil ikke. Vi kan hjelpe deg.

Vi trekker nemlig ut en heldig vinner som får komme til Lillehammer for å få fikset sin Trek-sykkel. På Lillehammer møter du Øystein Pettersen, ja Pølsa, folk fra Lillehammer Sport og oss i Trek (med godt smittvernshensyn, selvsagt).

Vi tar i mot sykkelen, du forteller litt om den, også får du den tilbake et døgn etter. Magikerne på Lillehammer Sports verksted kommer til å gi den akkurat den omsorgen den trenger, og du kan sykle hjem etterpå.

Så, hvordan blir jeg med, spør du?

Løp ut i garasjen, i boden, eller der du har sykkelen din og send oss:

  • Et eller flere bilder
  • Eller en video
  • Eller rett og slett en beskrivende tekst av din Trek-sykkel

Vi vil selvsagt også ha bakomhistorien for hvorfor du vil at akkurat din sykkel skal bli trukket ut til fiksing.

Og hvordan sender jeg inn? Vi gjør det enkelt.

Vi samler inn alle søknader som har kommet inn gjennom både Pølsa, Lillehammer Sport og oss i Trek, også trekker vi ut en vinner. Vinneren blir kontaktet så raskt det lar seg gjøre.

Frist for å sende inn: Torsdag 6. mai 22:00.

PS! Du bør kunne komme til Lillehammer mandag 10. og 11. mai.

fixbike

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.