Doner en sykkel og gi mennesker en bedre fremtid World Bicycle Relief gir hele lokalsamfunn muligheter med livsendrende mobilitet

Doner en sykkel og gi mennesker en bedre fremtid World Bicycle Relief gir hele lokalsamfunn muligheter med livsendrende mobilitet

Hver dag går folk i landlige områder over hele verden milevis for å komme seg til utdanningsinstitusjoner, markeder, helsefasiliteter og andre viktige tjenester. World Bicycle Relief forsyner folk som hindres av store avstander med spesiallagde Buffalo-sykler, slik at de kan oppnå sine mål og skape muligheter for seg selv og sitt nærmiljø. Disse syklene hjelper elever med å komme seg til skolen, helsearbeidere med å komme seg til pasienter, bønder til markedet og mye mer.

Vi samler inn 2,5 millioner dollar til World Bicycle Relief

I fjor samlet vi inn 1,8 millioner dollar til World Bicycle Relief, takket være sånne som deg. I år girer vi opp for å samle inn ytterligere 2,5 millioner dollar. Vil du hjelpe? En gave på 165 dollar gir en spesialbygd Buffalo-sykkel til noen som trenger den, men alle beløp hjelper.

Og til og med 31. desember matcher Trek alle gaver opp til i alt 500 000 dollar, så du kan doble påvirkningen din.

Få vite mer mer og gi

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.