Rickard bygde drømmesykkelen sin – Project One Rickard Lindholm, en hengiven Trek-fan og kollega hos Trek, realiserte sykkeldrømmen sin ved å skape sin helt unike Project One-sykkel - et valg han aldri vil angre på. Les mer om Rickards enestående sykkel, om Project One og hvor enkelt det er å skape din egen. 

Rickard bygde drømmesykkelen sin – Project One Rickard Lindholm, en hengiven Trek-fan og kollega hos Trek, realiserte sykkeldrømmen sin ved å skape sin helt unike Project One-sykkel - et valg han aldri vil angre på. Les mer om Rickards enestående sykkel, om Project One og hvor enkelt det er å skape din egen. 

Project one madone

Hva er Project One?

Vi ba Rickard forklare hva Project One er for de som ikke kjenner til det, og han svarte: 

«Project One er vårt førsteklasses program for våre fineste sykkelmodeller. I Project One kan du få sykkelen din lakkert akkurat slik du vil ha den, og bare fantasien din setter grensene. Vi har noen av verdens beste lakkerere som kan gjøre drømmen din til virkelighet på vårt hovedkontor i Waterloo, USA. I tillegg til å velge din favoritt utstyrsgruppe i Project One, kan du også tilpasse dimensjonene og tilbehøret slik du ønsker.» 

Med andre ord, en Project One er din drømmesykkel, skapt og designet bare for deg. I konfiguratoren på trekbikes.com kan du velge blant et utall farger, komponenter og modeller – her er det bare fantasien som setter grenser! 

Inspirasjon: Mads Pedersen

Rickard Lindholm jobber ikke bare på Trek sitt hovedkontor i Sverige – han er også en lidenskapelig syklist. I 2011 ble han utfordret av broren sin til en Svensk Klassiker, der Vätternrundan ble hans første virkelige sykkelopplevelse. I dag er Rickard en ivrig syklist som blant annet har fullført både Ironman Hawaii og Norseman – en av verdens mest ekstreme triatloner. 

Han sier at da han så Mads Pedersens sykkel i Tour De France 2023, var det kjærlighet ved første blikk. Der og da bestemte han seg for at han også ville ha en Project One, lakkert i de samme fargene som Mads sin sykkel. 

For noen som har syklet på Trek i mange år (Madone, Emonda, Checkpoint og Speedconcept) og kjenner modellene godt, visste han med en gang at det var en Madone han ønsket å skape som sin Project One, i Chroma Ultra-Iridescent lakk som ble lansert i forbindelse med Tour De France 2023. Madone er både rask og komfortabel og ideell for Rickard som bor i Skåne. 

«Å ha en så spesiell sykkel som dette er en fantastisk opplevelse, og jeg kan garantere mye oppmerksomhet når du har skapt din drømmesykkel. Følelsen av å ha en unik sykkel er også fantastisk.» 

madone project one
Mads Pedersen Project One
Madone project one

Skap din drømmesykkel:

Hvordan går du frem for å skape din drømmesykkel? Rickards beste råd er å lagre designet som en PDF (som kommer automatisk) når du har brukt Project One-konfiguratoren på nettsiden. Deretter tar du det enkelt med til en forhandler som vil hjelpe med bestillingen. På nettsiden kan du se omtrentlig pris og også få et bilde av hvordan din designede drømmesykkel vil se ut, komplett med alle detaljene du bestemte i trinnene før. Konfiguratoren er både enkel og morsom å bruke, så hvorfor ikke lagre forskjellige versjoner av din drømmesykkel? Mulighetene er endeløse! 

I tillegg til bare å velge en unik lakk, kan du også velge hvordan logoen vil se ut, hvilket sete, drivverk og hjul du vil ha, og du kan også endre små detaljer som matt eller malt tape på styret. Vi spurte Rickard hva han syntes var den beste komponenten å legge til: 

«Hjulene! Jeg elsker følelsen av et par feite karbonhjul. Det hever hele følelsen av sykkelen og gjør den også enda mer fantastisk å se på.» 

Så hva venter du på? Hopp inn via lenken og begynn å utforske en hel verden av muligheter! 

Project One

madone project one
kolfiberhjul trek

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: