Rushen efter och bristen på cyklar, och deras väldigt ljusa framtid Så hittar du en cykel när hela världen vill cykla

Rushen efter och bristen på cyklar, och deras väldigt ljusa framtid Så hittar du en cykel när hela världen vill cykla

Cykelbristen
Den globala pandemin har medfört en enormt ökad efterfrågan på cyklar över hela världen. Stängda gym och inställda träningar inom ungdomsidrotten, samtidigt som många försöker undvika kollektivtrafiken och ändå behöver komma ut och röra på sig, har gjort att cyklar nu är hett eftertraktade.

Trek har näst intill fördubblat sin tillverkningskapacitet under de senaste nio månaderna. Utmaningen? Efterfrågan har nästan tredubblats. Med andra ord, samtidigt som en massa cyklar levereras till cykelbutiker varje dag, säljs de ännu snabbare. Det betyder att du kan behöva vänta på din tur för att få köpa en.

Men det finns ingen anledning till att tappa modet. Med lite tålamod och några goda råd på vägen, har du fortfarande möjlighet att hitta din nya cykel.

 

1. Hitta dina närmaste återförsäljare

De bästa möjligheterna får du genom att prata med din lokala återförsäljare för att komma fram till lämpliga alternativ. Använd Treks sökfunktion Hitta en återförsäljare för att enkelt hitta återförsäljare i ditt närområde. Din återförsäljare får in cyklar i lager innan de blir tillgängliga på trekbikes.com. Så om cykeln du letar efter anges som ”ej tillgänglig” på vår webbplats, kan den finnas inne hos din lokala återförsäljare.

2. Gör en beställning hos din återförsäljare

När du beställer en cykel hos din lokala återförsäljare, ställer du dig i kö för cykeln. Vi hanterar våra cykelbeställningar i samma ordning som vi tar emot dem, så ju snabbare du gör din beställning, desto snabbare kommer du att sitta upp på din nya cykel. Vi lovar att det kommer att vara värt väntan!

3. Var flexibel

När du väljer en annan cykel än någon med lång ledtid kan leveransen gå snabbare. Genom att kompromissa med färgval eller cykelmodell kan du få hem din nya cykel snabbare.

Cyklingens framtid
Vi arbetar dygnet runt för att minska eventuella förseningar och tillverka fler cyklar än någonsin tidigare. I städer över hela världen har man insett behovet av en bättre infrastruktur för fotgängare och cyklister och börjat ge mer utrymme för folk att cykla. Även om du behöver vänta längre än vad du hade velat, håller världen på att bli en cykelvänligare plats för all framtid. Din nya cykel kommer att vara en fantastisk tillflykt i flera år, även om du behöver vänta på den i några veckor.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: