Mannen som skapte terrengsyklingen Gary Fisher og den ekstraordinære sanne historien om et sykkel-ikon.

Mannen som skapte terrengsyklingen Gary Fisher og den ekstraordinære sanne historien om et sykkel-ikon.

Det finnes mange kreative mennesker, men bare noen få utvalgte har en varig innvirkning på hele verden. Det er spesielt å møte et av disse menneskene, og enda mer spesielt å få muligheten til å sette seg ned med vedkommende og snakke om starten på den beste idéen deres. Hvis du kunne snakke med Thomas Edison om lyspærer eller med Alexander Graham Bell om telefoner, hva ville du si?

Det er den samtalen vi har med Gary Fisher i dag, en mann som de fleste krediterer med oppfinnelsen og populariseringen av en sport som elskes av millioner, i Better with Bikes-podcasten.

I denne brede diskusjonen om Garys nye biografi, Being Gary Fisher and the Bicycle Revolution, dekker vi Garys tidlige dager med konkurransesykling i Californias Bay Area, tiden da han organiserte de første konsertene med Grateful Dead, og hva som fikk han og en gjeng fritenkere til å forlate asfalten for å sykle i skogene.

Vi snakker også om evolusjonen av terrengsykkelen, dens prøve-og-feile-utvikling og økningen i popularitet. Og vi blir selvsagt personlige når vi snakker om Garys forhold til Trek, hans favorittsteder å sykle, og de mest ikoniske syklene han har eid i dette ville rittet.

 

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.